• Giel Puyt - Hypotheekadviseur

 • Welkom bij De Hollandse Rekenkamer

  Sta je op het punt om een huis te kopen?

  Dan wil je vast weten hoeveel je kunt lenen, of de aankoop financieel haalbaar is en wat de voordeligste bank is voor de hypotheek.

  Daarnaast wil je jezelf natuurlijk goed indekken tegen schade en ongelukken, zodat je door de tijd heen lekker kunt blijven wonen én leven.

  De Hollandse Rekenkamer is je aanspreekpunt voor:

  • Hypotheekadvies, -bemiddeling en -afsluiting

  • Vermogensopbouw

  • Schadeverzekeringen

  • Levensverzekeringen

   

  Onze dienstverleningBij de aanvraag van een hypotheek zijn wij op zijn zachtst gezegd volhardend. We doen ons uiterste best voor jou. Mocht de afsluiting toch niet lukken, dan hoef je ons niet te betalen. Jouw belang is het uitgangspunt, iets wat je ook merkt in onze proactieve nazorg. Wij hebben continu programma’s draaien om te toetsen of je kunt besparen op je hypotheek en verzekeringen. Stel dat je een rentevaste periode van tien jaar kiest en we zien de rente na acht jaar stijgen, dan kun je er blind van uitgaan dat wij jou hiervan op de hoogte te stellen en je vervolgens het gunstigste advies te geven. Daarnaast denken we mee over de mogelijkheden wanneer je een aflossingsvrije hypotheek hebt en het pensioen in zicht komt. De Hollandse Rekenkamer zorgt dat je je financiële zaken op orde hebt.

  Over De Hollandse Rekenkamer

  De Algemene Rekenkamer kent zijn oorsprong al vanaf 1447. In dat jaar werd er een algemene rekenkamer opgericht die als onafhankelijke orgaan die de meest rendabele opties berekende voor de besluiten die werden genomen door de Rijksoverheid. De Hollandse Rekenkamer heeft dezelfde onafhankelijkheid maar dan op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw, schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Of je nu een starter, doorstromer of oversluiter bent en ongeacht of het om nieuwe of bestaande bouw gaat; jij kunt op ons rekenen. We werken volledig onafhankelijk, zodat we op basis van de beste voorwaarden voor jou kunnen bemiddelen, zonder gebonden te zijn aan een bank. Uiteraard staan wij onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) zodat je de zekerheid hebt dat ons advies aan de gestelde eisen voldoet. De zes aangesloten adviseurs van De Hollandse Rekenkamer zitten verspreid door heel Nederland en doen hun uiterste best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. We vinden het geen probleem om gesprekken bij jou thuis te voeren, ook buiten kantoortijd. Kom je liever bij ons langs? Dat mag natuurlijk. Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Haarlem.

  Contact

  Mijn naam is Giel Puyt en ik ben een van de adviseurs bij De Hollandse Rekenkamer. Ik ben woonachtig in Alkmaar, gelukkig getrouwd en vader van vier kinderen. Dankzij mijn jarenlange achtergrond in de vastgoedontwikkeling ben ik in staat om vanuit jouw persoonlijke situatie het beste advies te geven over een passende hypotheek en alle financiële zaken die hierbij komen kijken.

  Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op via het contact formulier of  bel naar 023 – 2340770. Ook kunt u langs komen op het hoofdkantoor van De Hollandse Rekenkamer dit zit op de Verspronckweg 56 2023 BM Haarlem.