• Tel: 023-2340770

  Maak Direct Een Vrijblijvende Afspraak

 • Wij vinden de juiste hypotheek voor u!

  Een op maat gesneden offerte is wat u wilt. Daarvoor is het belangrijk dat u kunt kiezen uit het meest uitgebreide aanbod dat er is. Hypotheekadvies Haarlem heeft dat.

  Concurrerende rentetarieven van alle geldverstrekkers

  Omdat wij een onafhankelijk hypotheekadviesbureau zijn kunnen wij alle soorten geldverstrekkers aanbieden. Rentetarieven zijn daarin zeer belangrijk maar wij kijken zeker ook naar de verschillende aflosmogelijkheden, looptijden en overige voorwaarden.

  Begeleiding en Advies gedurende het gehele Hypotheekaanvraagtraject.

  Vanaf het eerste intakegesprek tot aan de laatste handtekening voor het afsluiten van uw hypotheek, staan wij voor u klaar.

 • Een Erkend Hypotheekadviseur is verplicht jaarlijks zijn hypotheekkennis op peil te houden. U bent dus altijd verzekerd van een goed, actueel en professioneel hypotheekadvies.

  Maak nu een afspraak

 • Onze hypotheekadviseurs begeleiden u vanaf het vrijblijvende intakegesprek tot aan de definitieve hypotheekverstrekking!

  Lees hier meer

 • Lees hier meer over waar u op moet letten wanneer u zich gaat oriënteren op een nieuwe hypotheek.

  Lees hier meer

 • U wilt een hypotheek afsluiten of oversluiten. Wat nu?

  De kans is aanwezig dat u uw eerste huis wilt gaan kopen, misschien juist groter (of kleiner) wilt gaan wonen of wellicht uw huidige hypotheeksituatie eens grondig onder de loep wilt laten nemen door een erkend hypotheekadviseur. Dan bent u wat ons betreft op de juiste website terechtgekomen. Want waar u verder ook uw hypotheekproduct gaat afnemen, wij geven u verderop deze pagina enkele gratis adviezen waar u in ieder geval rekening mee zou moeten houden voordat u een hypotheek gaat afsluiten.

   


  Of het nu door gezinsuitbreiding is, een nieuwe baan, misschien meer thuis werken, een  eigen zaak wilt beginnen of juist door veranderingen waar u zelf geen invloed op hebt, zoals onvoorziene wetswijzigingen, u hebt in ieder geval hypothecair advies nodig en wel het liefst zo snel mogelijk. 

  Geheel vrijblijvend intakegesprek bij uw thuis of bij ons op kantoor

  Dan is het fijn om te weten dat uw financieel expert vlakbij u om de hoek zit. En een afspraak dus zo geregeld is. Bij u thuis of bij ons op kantoor. En ook nog eens geheel vrijblijvend, u zit helemaal nergens aan vast tijdens het intakegesprek. Maar in dat hypotheekgesprek kunnen wij wel gelijk inschatten of we wat voor elkaar kunnen betekenen. En u op uw beurt kunt ervaren of u wel voldoende vertrouwen hebt in onze persoon, kennis en kunde.

  Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bekijken wij wat uw wensen zijn en in welke individuele en financiële omstandigheden u verkeert. Een maatwerk voorstel dat perfect aansluit op uw nieuwe individuele situatie is op dat moment (nog) niet mogelijk. Dat vergt meer onderzoek en voorbereiding maar een goede inschatting van welke kant we op willen gaat zeker lukken. U ontvangt een duidelijk voorstel waarmee u met een gerust hart de toekomst tegemoet kunt treden. En op basis waarvan u kunt bepalen of u verder met ons wilt.

  Realiteit VS Virtual Reality

  In tegenstelling tot waar grootbanken tegenwoordig prat op gaan streven wij juist naar een meer persoonlijke benadering. Dus geen advies van een virtuele adviseur via uw virtuele adviseurcomputerscherm, maar gewoon een adviseur bij u thuis of u bij ons op kantoor. Een echt iemand waarmee u kunt voelen of er een “klik” is. Wij begrijpen dat de grootbanken het brengen als gemak voor de klant, terwijl zij de kosten op deze manier juist zo laag mogelijk willen houden. En de productiviteit van de adviseur omhoog willen schroeven. Want meer gesprekken per dag is meer omzet voor de bank. Bovendien besparen ze op de vervoerkosten van de adviseur, wie weet zelfs op zijn “auto van de zaak”…

  Snel inspelen op veranderingen

  Dus als er in de tussentijd wijzigingen optreden in uw gezinssituatie, of veranderingen in de wet waardoor uw hypotheek niet optimaal meer is, dan is het altijd een geruststellend idee dat uw hypotheekadviseur bij u om de hoek zit. Zodat een afspraak heel snel gemaakt is en we gelijk op de actuele situatie kunnen inspelen. En hiermee direct kosten op uw hypothecair krediet kunnen worden bespaard. Want met de hoogte van het hypotheekbedrag loopt elke tiende procent besparing op de hypotheekrente flink in de papieren. En is elke dag dat je aan je vorige verouderde hypotheeksituatie vastzit een dag teveel!

  De BELANGRIJKSTE reden waarom u uw hypotheek nooit bij een “grote” bank zou moeten afsluiten

  GEEN ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES!
  De bekende grote banken bieden enkel en alleen hun eigen hypotheekproducten aan! Denk daar eens over na. Met meer dan honderd verschillende hypotheeksoorten bij tientallen verschillende hypotheekaanbieders betekent dit dat deze banken simpelweg geen mogelijkheid hebben om de perfect op maat gesneden oplossing aan te bieden. Zij hebben namelijk totaal geen idee van wat er naast hun eigen assortiment nog te koop is. En zouden ze het wel weten dan mogenze het gewoonweg niet aanbieden.

  Voor het lezen van deze tekst geven wij hier ons GRATIS advies (of u nu wel of geen klant van ons wordt):

  Bij wie u uw hypotheek ook gaat afsluiten (of oversluiten), ga altijd eerst eens langs bij een onafhankelijk hypotheekadviseur. Zij kunnen wel de hypotheken van de grote banken aanbieden (naast legio andere hypotheekvormen en geldverstrekkers) maar andersom kan dat dus niet. Laat die mogelijkheid dus niet liggen want dat kan u flink wat geld besparen, op de hypotheekrente en wellicht ook op uw maandelijkse aflossing!

  Hypotheekadvies Haarlem staat voor korte lijnen tussen u als woningbezitter en uw SEH erkende hypotheekadviseur. Want als SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) ben je  altijd op de hoogte van de laatste juridische, fiscale en economische ontwikkelingen. En daardoor te allen tijde in staat om tot een uiterst professioneel en vakkundig maatwerkvoorstel te komen die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie.

  Een SEH Erkend Hypotheekadviseur is verplicht jaarlijks examen te doen om de certificering in stand te houden. Dit waarborgt dat de financieel expert op de hoogte is van de laatste juridische, wettelijke en fiscale wijzigingen. En het verzekert u dat u een op maat gesneden hypotheekvoorstel krijgt.

  Een afspraak op korte termijn maken? Bel 023-7440247.

  Onafhankelijk advies in Haarlem en omstreken

  Hypotheekadvies Haarlem biedt zijn diensten aan in de volgende plaatsen:

  • Haarlem
  • Heemstede
  • Bloemendaal
  • Aerdenhout
  • Overveen
  • Zandvoort
  • IJmuiden
  • Beverwijk
  • Heemskerk
  • Hoofddorp
  • Spaarndam
  • Santpoort
  • Amsterdam

  Wilt u persoonlijk eens kennismaken? Neemt u dan contact op met 023-7440247 of via dit formulier. In dat geval staat een hypotheekadviseur uit Haarlem direct bij u op de stoep. Of u loopt even binnen bij ons hypotheekkantoor.  Vanzelfsprekend ook in de avonduren, als u dat beter uitkomt.

  • Vernieuwing Basisregistratie Kadaster

   Het Kadaster werkt aan de vernieuwing van de Basisregistratie Kadaster (BRK). Wat kunt u verwachten? Margreet Rombouts

  • Aantal woningverkopen blijft dalen

   In juli 2018 zijn er 19.580 woningen verkocht, wat 2% minder is dan in juli 2017. Dieuwertje Kuiper

  • WOZ-waarden nu voor elke gemeente online

   Alle gemeenten in Nederland zijn nu aangesloten op de Landelijke Voorziening WOZ (LV WOZ). Margreet Rombouts

  • Agrarische grondprijs 59.800 euro per hectare in 2e kwartaal 2018

   De gemiddelde agrarische grondprijs in Nederland bedraagt 59.500 euro per hectare in het tweede kwartaal van 2018. Margreet Rombouts

  • Ruilverkaveling weer op de kaart

   Nederland staat voor grote maatschappelijke opgaven die met ruilverkaveling integraal en op een moderne en efficiënte manier aangepakt kunnen worden, aldus het tijdschrift Landwerk. Margreet Rombouts

  • Woning verkopen? Juli en december beste maanden

   Worden in de zomer veel huizen verkocht of liggen we liever massaal op het strand? Wat is eigenlijk het effect van seizoenen op de woningverkoop? Het Kadaster zocht het voor u uit. Margreet Rombouts

  • Steeds meer bewoners vier grote steden verlaten hun stad

   Steeds meer mensen verlaten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, om te gaan wonen in de kleinere omliggende steden. Dit blijkt uit een onderzoek van het Kadaster naar het verhuisgedrag van bewoners uit de vier grote steden in Nederland. Rowan van Dam

  • Prijzen koopwoningen stijgen verder

   De prijzen van bestaande koopwoningen stegen in juni 2018 verder en bereikten opnieuw het hoogste niveau ooit. Ten opzichte van juni 2017 lagen de prijzen van koopwoningen 8,9% hoger. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. Eric Sleeuwits

  • Kennisdag Flevoland: Grondvraag in Gebiedsontwikkelingsopgaven

   Vraagt u zich wel eens af hoe u om kunt gaan met alle claims die op de schaarse grond worden gelegd, met alle verschillende belangen? Kom dan op 4 oktober meepraten op deze kennisuitwisselingsdag, waar u uw collega gebiedsontwikkelaars kunt ontmoeten. Rowan van Dam

  • Kadaster routepartner van de Vierdaagse Nijmegen

   Kadaster is dit jaar weer routepartner van de Vierdaagse Nijmegen, van 15 tot en met 20 juli. De SuperSelfie over de grens (panoramische film), Landrechten (film Ontheemd) en Ruilverkaveling (beeldverhalen) spelen een belangrijke rol. We zijn de hele week actief op de Wedren: de finish- en startlocatie van de Vierdaagse waar duizenden mensen passeren. Rowan van Dam

  • Aantal woningverkopen blijft dalen

   In juli 2018 zijn er 19.580 woningen verkocht, wat 2% minder is dan in juli 2017. Dieuwertje Kuiper

  • Woning verkopen? Juli en december beste maanden

   Worden in de zomer veel huizen verkocht of liggen we liever massaal op het strand? Wat is eigenlijk het effect van seizoenen op de woningverkoop? Het Kadaster zocht het voor u uit. Margreet Rombouts

  • Steeds meer bewoners vier grote steden verlaten hun stad

   Steeds meer mensen verlaten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, om te gaan wonen in de kleinere omliggende steden. Dit blijkt uit een onderzoek van het Kadaster naar het verhuisgedrag van bewoners uit de vier grote steden in Nederland. Rowan van Dam

  • Prijzen koopwoningen stijgen verder

   De prijzen van bestaande koopwoningen stegen in juni 2018 verder en bereikten opnieuw het hoogste niveau ooit. Ten opzichte van juni 2017 lagen de prijzen van koopwoningen 8,9% hoger. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. Eric Sleeuwits

  • CBS en Kadaster maken statistiek van nieuwbouwtransactie

   Na een leegstandsmonitor en een prijsindex voor commercieel vastgoed, slaan CBS en het Kadaster nu de handen ineen voor het maken van nieuwbouwstatistieken: het nieuwste alliantie-initiatief. Rowan van Dam

  • Prijzen koopwoningen op hoogste niveau ooit

   In mei 2018 bereikten de prijzen van bestaande koopwoningen het hoogste niveau ooit. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. Rowan van Dam

  • Minder woningen verkocht, meer hypotheken verstrekt

   Het aantal woningverkopen in mei komt 9% lager uit dan in mei 2017; toen nam de markt nog toe met 24%. De begin dit jaar ingezette trend dat het aantal verkopen afneemt, zet onverminderd door. In mei wisselden 18.237 woningen van eigenaar. Het aantal verstrekte hypotheken nam toe met 1,7% naar 29.593. Evie van Zeist

  • Koopwoningen bijna 9 procent duurder in april

   De prijsindex van het CBS en het Kadaster geeft de prijsontwikkeling weer van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland. Dieuwertje Kuiper

  • Stijgende lijn woningverkopen doorbroken

   Het aantal woningtransacties is sinds begin dit jaar iedere maand lager dan in dezelfde maand vorig jaar. Dit lijkt het einde van de continue stijgende lijn in het aantal woningtransacties vanaf juli 2013. Bekijk de cijfers in het Vastgoed Dashboard. Rob de Winter

  • Koopwoningen 8,6 procent duurder in maart

   De prijsindex van het CBS en het Kadaster geeft de prijsontwikkeling weer van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland. Dieuwertje Kuiper